Teltene er slået op. Fadølsanlæggene er fyldte. Musikanlægget er parat.

Fra i morgen er det endnu en gang tid til det traditionsrige Lions Marked her i Bjerringbro.

Og du kan godt glæde dig til at festpladsen ved Bjerringbro Idræts- og Kulturcenter igen bliver fyldt med feststemning, glade mennesker og et stort kræmmermarked.

Fredag er der både fest for yngre og ældre, når der først er juniordisco og derefter Fredagsparty i Løvegrotten. Der er gratis entre hele aftenen.

Lørdag

Lørdag byder selvfølgelig på kræmmermarked, hvor du kan opleve den landskendte kræmmer, Kræmmer Erik, i fuld aktion. Derudover kan du få en oplevelse i Mies Tivoli, ligesom der er skattejagt for børn. Har du selv lyst til at sælge lidt varer hjemme fra skuret, så er der bagagerumsmarked mellem 10 og 16.

Lørdag aften er det store brag ved Lions Marked. Markedfesten i Løvegrotten byder på masser af gratis musik i form af “Beat Back” og “Det Bedste Til Dig Og Dine Venner”. Og du behøver ikke at spise hjemmefra – Hårby Slagteren står nemlig klar ved grillen.

Søndag

Søndagen står på mange måder i børnene tegn med gratis pony-rideture, kemishow fra Aalborg Universitet, opvisning i gymnastik og karate og så laver FDF aktiviteter for børnene hele dagen.

sne er der igen kræmmermarked og kl 13.30 er der Bamse Show i Løvegrotten med alt det gode fra tiden med Bamses Venner. Derudover er der mulighed for at se nogle lækre gamle motorcykler, når MC De Halvgamle og Tange Sø Veteranklub viser deres motorcykler frem.

Læs mere om Lions Marked HER

 

Se programmet her

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment