Som medlem af Bjerringbro Byforum er du automatisk medlem af Bjerringbro Erhvervsnetværk. Netværket drives i samarbejde med BASE Business Bjerringbro, der står for planlægningen og lægger hus til netværket.

Erhvervsnetværket mødes 10 gange om året, og det sker primært ved morgenmøder, selv om der også kan holdes møder om eftermiddagen.

Udover Byforum Erhvervs medlemmer deltager virksomhederne hos BASE Business Bjerringbro også i netværksmøderne, så der bliver rig lejlighed til at møde nye erhvervsfolk og præsentere din virksomhed over for andre.

Sammen får vi ny inspiration, nye kontakter og nye muligheder

Netværkets kalender

Et netværksmøde varer normalt fra kl. 8.00-9.30. På mødet vil du møde en spændende oplægsholder samt deltage i debatten efterfølgende.

Husk at netværke

Derfor skal du med

Skal vi udvikle vores virksomheder og dermed også Bjerringbro, er det afgørende at byens erhvervsdrivende kender hinanden. Nye forbindelser skaber nye idéer og nye muligheder. For dig, for dit firma og for Bjerringbro.

Og møder du en spændende erhvervsleder, så husk at inviter dig selv på en kop kaffe senere, så du får mest muligt ud af dit netværk.

Kun for medlemmer

Bjerringbro Erhvervsnetværk kræver medlemsskab for at kunne deltage. Enten af Byforum eller som lejer hos BASE Business Bjerringbro.

Kan du ikke være med i Byforum, så kan du også godt bare melde dig ind i netværket. Prisen er kr. 5.000,- om året.