Træksti og kanofavn indviet i skønt sommervejr

Samarbejdet mellem Viborg Kommune og de frivillige kræfter i Bjerringbro blev fremhævet mere end én gang, da de første fire befæstede kilometre af trækstien langs Gudenåen blev indviet torsdag aften, den 31. maj 2018.

Op mod 300 mennesker havde fundet vej ned til kanopladsen i hjertet af Bjerringbro, og her var de vidne til, at ikke kun trækstien blev indviet – også den nye kanohavn blev indviet samtidig.

“Det er ikke kun en kanohavn – det er en kanoFAVN vi indvier. Den favner alle de oplevelser man kan få i naturen,” sagde Jeppe Bo Nielsen fra den såkaldte Brogruppe, der har stået bag det store frivillige arbejde.

Særligt Palle Winther, Flemming Petersen og Jeppe Bo Nielsen blev fremhævet for deres engagement og indsats for at få alt det nye op at stå. Og de har endnu flere idéer, lovede Jeppe Bo Nielsen.

Idéer, som Bjerringbro Byforum er parate til at føre ud i livet sammen med Brogruppen, lovede Erik Albrechtsen, der er formand for Byforums Borgerudvalg. Han takkede samtidig Viborg Kommunes to fremmødte repræsentanter, Klima- og Miljøudvalgsformand Stine Damborg Hust (K) samt Teknisk udvalgs formand Johannes Vesterby (V) for hjælpen til at realisere planerne.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment