Skal vi bevare en levende by, så skal vi også lægge en del af vores penge hos byens erhvervsliv

Detailhandlen i Bjerringbro er første led i en værdikæde, som kommer byens borgere til gavn langt ud over det nemme og bekvemme i at kunne købe et par bukser i gågaden.

Derfor er det også vigtigt, at vi som borgere husker at bruge vores lokale butikker, hvis vi vil bevare en levende og aktiv by – noget som Corona-krisen har været med til at understrege.

”Butikker og erhvervsliv er udgangspunkt for mange sponsorater og præmier til de lokale foreninger. Det er her naboens børn får en læreplads, og det er udgangspunkt for mange af de aktiviteter, som folk er så glade for i byen,” siger Kirsten Elsborg.

Står bag aktiviteter

Udover at være indehaver af Elsborg Lædervarer, så er Kirsten Elsborg også formand for Detailudvalget i Byforum. Det er gennem udvalget, at mange af byens forskellige aktiviteter sættes i gang.

Så har du været med til at tage imod julemanden ved Gudenåen, lytte til musik på Torvet eller deltaget i Halloween på gågaden, så har du også deltaget i arrangementer, som Detailudvalget har stået bag.

Vi er selv borgere i byen

Kirsten Elsborg erkender gerne, at hun og hendes kolleger gerne samtidig vil tjene penge, når der eksempelvis er open by night. Men folk skal jo handle uanset hvad, påpeger hun.

”Så kan de jo lige så godt gøre det et sted, hvor de får en række ekstra goder i form af oplevelser. Man skal huske på, at byens detailhandlere jo selv er borgere i byen og derfor også selv ønsker sig en levende by,” siger Kirsten Elsborg.

”Der er ingen af de store varehuse i nabobyerne eller udenlandske facebooksider, der lægger så meget som en krone for at gøre Bjerringbro til en bedre by. Så hver gang vi handler lokalt, så bakker vi op om os selv,” siger Kirsten Elsborg og sender en stor tak til alle, der husker at handle lokalt.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment