BJERRINGBRO: Handelslivets nye formand vil arbejde for, at Bjerringbros butikker bakker hinanden op, for jo bedre butikkerne arbejder sammen, jo bedre en by får vi, mener han

Butikkerne i Bjerringbro skal spille hinanden gode. Det mener John Degn Christensen, der er ny formand for Bjerringbro Byforum Detail, der repræsenterer Bjerringbros detailhandel.

Til dagligt er 64-årige John Degn Christensen bedst kendt som Slagter John, der også er navnet på hans slagterforretning, som til august har ligget ved Brocenteret på Sønderbro i 30 år.

Handelsliv giver byliv

John Degn Christensen er født op opvokset i Bjerringbro, og lægger ikke skjul på, at han holder meget af byen og dens handelsliv. To ting, der hænger uløseligt sammen, mener han.

”Hvis vi ikke har et handelsliv i Bjerringbro, så dør byen simpelthen. Det er ikke meget ved, at der nu sker så mange gode ting, og vi får lavet lækre nye områder i byen, hvis det folk så møder er tomme vinduer i forretningerne,” siger John Degn Christensen.

Samarbejde er vigtigt

Valget af John Degn Christensen som ny formand for Byforum Detail kommer efter en længere periode uden en formand. Og det er også en af årsagerne til, at han har takket ja til posten. Detailformanden tror nemlig meget på samarbejde mellem byens forretninger, noget han vil arbejde for at styrke.

”Jeg vil rigtigt gerne, at især vi små forretninger arbejder mere sammen, så vi fortsat har mange butikker i byen. Vi skal spille hinanden gode, og ikke være bange for at hjælpe hinanden til at blive bedre. Jo bedre vi kan gøre hinanden, jo bedre bliver byen,” siger John Degn Christensen.

Butikkerne har et ansvar

Han peger på, at Bjerringbro i dag har et stærkt handelsliv, og at det er handelslivet selv, der har et stort ansvar for, at det fortsat også er sådan.

”Det skal være sådan, at når folk tager til Bjerringbro for at handle, så får de en god service og gode varer til en fornuftig pris,” siger den nytiltrådte detailformand