Adresse: Nørregade 20

Stiftet år: 1989

Ansatte: 6

Vi sælger: Dyrlægevirksomhed samt salg af tilbehør til kæledyr

Kontakt: Kathe Rasmussen

Mail: kontakt.bjerringbro@vetgruppen.dk

Telefon: 86 68 36 67

Hjemmeside: vetgruppen.dk/dyreklinikkenbjerringbro

Dyreklinikken Bjerringbro er byens centrale dyreklinik for kæledyr i Bjerringbro og omegn. Vi prioriterer tid og omsorg for den enkelte patient meget højt og lægger stor vægt på et tæt forhold til vores patienter.

På klinikken er vi 2 dyrlæger, 1 veterinærsygeplejerske, 1 klinikassistent og 2 veterinærsygeplejerskeelever, som står klar til at yde den bedste service for dig og dit kæledyr.

Klinikken er en moderne dyreklinik med røntgen, ultralydsscanner, operationsstue, tandrum med ultralydsrenser og tandrøntgen, samt eget laboratorie, der muliggør at vi kan få svar på mange laboratorieprøver inden for kort tid.

På klinikken varetager vi alt fra sundhedseftersyn og vaccinationer, forskellige operationer som fx neutralisation og kastration, samt tilbyder en bred behandlingsvifte indenfor tandbehandling, ligesom vi selvfølgelig også tager akut syge dyr ind til konsultation og behandling.

I butiksdelen er det muligt at købe kvalitetsfoder til din hund og kat, samt diverse plejeprodukter, legetøj og tyggeben med mere.

Klinikken er i sin tid startet af dyrlæge Kathe Rasmussen på hjemmeadressen og er siden flyttet til lokalerne på Nørregade 20. I slutningen af 2021 blev klinikken en del af VetGruppen med Kathe Rasmussen som daglig leder.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment