Handel: Fredag aften er der Open by Night i Bjerringbro, og det bliver med en videreførelse af konceptet fra september, der trak ekstra mange mennesker i byen

 

Omvandrende glade gademusikanter til ørene, lækker mad til maven og gode tilbud til øjne og pengepung. De fleste sanser kommer i brug, når der fredag aften er Open by Night i Bjerringbro.

Traditionen tro holder butikkerne i midtbyen åbne til klokken 22, og de første arrangementer begynder omkring klokken 17.

 

Få stillet sulten

Er du lækkersulten får du rig lejlighed til at blive bespist med dejligt lokal mad. Både Food by Sejdenfaden, Slagter John og Bjerringbro Idrætspark serverer nemlig mad i gågaden, ligesom du naturligvis også kan få slukket tørsten, hvis det skulle være nødvendigt. Desserten kan du få hos Isfuglen.

 

Gademusikanter

Musikalsk er der genvalg til de tre festlige gademusikanter fra ”Jumin’ Jacks”, der vandrer rundt i midtbyen med guitar, tromme og kontrabas, mens de spiller så smilene breder sig hos tilhørerne.

Dermed gentager Bjerringbro Byforums detailudvalg også konceptet fra Open by Night i september, hvor den faste scene var sløjet til fordel for de vandrende musikanter.

Formålet er at få borgerne til at cirkulere mere rundt i midtbyen i stedet for at plante sig ved et bord på Torvet det meste af aftenen, forklarer detailudvalgsformand John Degn Christensen om tankerne bagved.

 

Dans og håndbold

Som en del af Bjerringbro Kulturfestival ankommer ”Kom og Dans”-folkene med deres transportable dansegulv og glad dansemusik til en svingom i løbet af aftenen.

Derudover kan du spille håndbold og skyde på mål med spillere fra BSH, ligesom du kan besøge Hjemmeværnets stand på Torvet.

Til børnene er der sat to hoppeborge op i midtbyen, og for de bil-glade dukker Veteranklubben op med skinnende veteranbiler.