Der var masser af hygge og julestemning, da Julemanden søndag den 30. november ankom til Bjerringbro ad vandvejen.

Som så mange andre havde Julemanden valgt at tage en “Kanejo” og dermed den naturskønne vej til Bjerringbro. Han fik god hjælp af kano-nissen, Jeppe Bo Nielsen, der også havde stillet “Kanejo” til rådighed for nissefar.

Cirka 250 børn havde taget deres forældre med ned til åen for at give Julemanden en varm velkomst til vores dejlige by.

FDF spillede for Julemanden

Akkompagneret af tonerne fra FDF Bjerringbro Brass Band blev Julemanden hjulpet i land og fik hilst på alle de søde nissebørn, der i dagens anledning havde fået en fin nissehue af Bjerringbro Byforum Detail.

Sammen gik de i optog op gennem byen og hen til Torvet, hvor juletræet stod med al sin pynt og ventede på, at Julemanden ville trylle lidt lys i det.

Slikposer og risengrød

Inden Julemanden kravlede op ad stigen på den fine gamle Falck-brandbil for at tænde træet,  fik de artige børn en slikpose, mens de uartige fik sokkerne fyldt op med kul. I mens kunne man få stillet sulten med dejlig risengrød fra Beredskabsstyrelens frivillige køkkenfolk.

Tak til alle der bidrog og deltog på denne skønne jule-dag i Bjerringbro.

Hvis du har lyst til at læse mere om julen i Bjerringbro, så kan du evt. gå ind og læse den juleavis, som Bjerringbro Byforum og Bjerringbro Avis har udgivet i fællesskab.

Du finder avisen her:

https://bjerringbroavis.e-pages.pub/titles/jfmtillaeg/11470/publications/1952

Se flere billeder samt det samlede program herunder: