Tre måneder efter at Bjerringbro.dk gik i luften for første gang, er byens egen hjemmeside nu ved at være der, hvor skaberne gerne vil have den.

“Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi langt fra har været tilfredse med hjemmesiden indtil nu. Men vi har ikke villet gøre en her masse, før by-kalenderen var på plads,” siger bychef Lars Christiansen.

Og netop by-kalenderen har trukket flere tænder ud end end overivrig tandlæge.

“Alle var overbeviste om, at det ville være en formsag at få Viborg Kommunes kulturkalender, Pindle, ind på hjemmesiden. Men det har vist sig at være langt sværere end først antaget. Vi har fået god støtte fra Viborg Kommune, der stadig arbejder på en løsning. Men nu kan vi bare ikke vente længere,” siger bychefen.

Til gengæld er han meget glad for resultatet.

En flot hjemmeside

“Jeg synes vi har fået en rigtig flot hjemmeside, der skal være til glæde for både borgerne i 8850-området og for folk ude fra. Så kig endelig løs,” lyder budskabet fra Lars Christiansen.

Ikke alle funktionaliteter er endelig på plads, men det kommer lige så langsomt i den kommende tid.

Særligt mangler Byforum stadig at høre fra flere af sine medlemmer, der som medlemmer af Byforum har ret til en udvidet plads på hjemmesiden.

“Men det er slet ikke for sent endnu. Folk kan bare skrive til mig med deres oplysninger,” siger Lars Christiansen.

Håndholdt kalender

Selv om Bjerringbro Byforum ikke kunne blive ved med at vente på kalenderen, så ER der dog en kalender på den opdaterede hjemmeside.

Kalenderen er lige nu “håndholdt”, hvilket vil sige, at det er bychefen der skriver aktiviteter ind og sletter dem igen, når de har fundet sted.

“Derfor skal folk også i første omgang skrive til mig, hvis de ønsker at få et arrangement på by-kalenderen,” siger Lars Christiansen.

Da kalenderen er håndboldt betyder det dog, at kun større arrangementer med brede målgrupper kan komme på kalenderen i første omgang.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment