Mad & Vintorvet har mere end fordoblet antallet af flasker i forbindelse med, at man i dag sætter en ny version af butikkens Bjerringbro-rom til salg.

Det er anden gang, at specialbutikken sætter en Bjerringbro-rom på hylderne, og første gang blev de 60 flasker revet ned af hylderne på ingen tid.

150 flasker

Derfor har Mad & Vintorvet denne gang indkøbt 150 flasker af den gode rom, hvor et beløb fra hver solgte flaske går til aktiviteter i Bjerringbro.

”Aktiviteter og udvikling er med til at skabe rammen om et godt liv i Bjerringbro. Og hvorfor skal man dog køre til de store byer, når man kan blive lige her i byen, hvor der sker så mange tid,” sagde indehaver Mads Lisius Hansen, da den første rom blev lanceret.

Cremet og fyldig eftersmag

Lige som sidst er flaskerne nummereret, så var man en af de heldige, der fik fat i den første rom også, så er det altså om at komme afsted, hvis man vil fange samme nummer her anden gang.

Den nye rom version 2 er en rom fra Trinidad med noter af modne hindbær, kakao, læder og honning. Den beskrives som havende en behagelig fyldig og cremet eftersmag. Rommen er lidt lysere end første udgave.

Prisen er stadig kr. 375,- pr. flaske, og de første står altså allerede på hylderne

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment