Torsdag aften var Bjerringbro klædt i gult.

Årsagen var ikke Tour de France som kalenderen ellers ville foreskrive, men naturligvis Bjerringbros nye Natteravne, der indtog Bjerringbros gader, stræder og stier.

17 Natteravne gik opdelt i fire hold rundt omkring i Bjerringbro og præsenterede de gule jakker og det velkendte logo, der nu igen er kommet til Bjerringbro.

Når der var så mange natteravne på gaden, skyldtes det, at torsdagens vandring var den såkaldte “premierevandring”, hvor man traditionen tro møder så mange op som muligt. Og formand Pernille Cornelius fra Natteravnene Viborg var meget imponeret over fremmødet.

“I er SÅ seje. Det er ikke mange uger siden vi mødtes første gang, og nu går I også på gaden,” roste en tydeligt imponeret Pernille Cornelius. Hun er også formand for Natteravnene Bjerringbro, der hører organisatorisk under Viborg-afdelingen.

I fremtiden vil du kunne møde Natteravnene i grupper af tre, som er den standardstørrelse, som Natteravnene altid går ture i. Når corona-situationen normaliserer sig en gang, vil de typiske vandringer være torsdag, fredag og lørdag. Men på grund af smittefare i de jakker, som Natteravnene deler, så skal der være en fridag mellem hver tur. Derfor vil Natteravnene gå ture onsdag og fredag i den ene uge samt torsdag og lørdag i den anden uge.

Se billeder fra premierevandringen her:

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment