MUSIK: Et stærkt samarbejde mellem lokale kulturaktører står bag gratis koncert med Moonjam på Niels Due Jensens Plads i Bjerringbro i forbindelse med Bjerringbro Kulturfestival

Glæd dig til fest, fadøl og fællessang, når lokale kulturaktører fra Bjerringbro inviterer til den storslåede og ganske gratis musikoplevelse ”Musik På Pladsen” lørdag den 1. juni.

Hovednavn er det danske pop-rock-orkester MOONJAM, der i 2024 fejrer sit 40-års jubilæum som liveorkester. Derudover kan du opleve de to lokale bands Shortest Straw og Dan & Koch samt trioen Sømænd på Spil.

Musik På Pladsen finder stred på Niels Due Jensens Plads midt i Bjerringbro i tidsrummet fra klokken 14 til 21.30 og arrangementet er en del af Bjerringbro Kulturfestival.

Gratis adgang

Bjerringbro Idræts- og Kulturcenter, Musikviften, Bjerringbro Højskoleforening, Lions Club Bjerringbro samt Bjerringbro Byforum er gået sammen for at give Bjerringbro-egnen en helt særlig musikalsk oplevelse.

For en dag indrettes Niels Due Jensens Plads midt i Bjerringbro til en udendørs musikfestival med madboder og ølvogn og masser af god musik.

Midt for scenen opstilles et åbent telt der skal garantere publikum en god oplevelse, selv om regnen må have misforstået beskeden om at blive væk denne dag.

Den eneste der ”mangler” er hegnet om pladsen – der er nemlig gratis adgang for publikum.

Moonjam fuld af spilleglæde

Med Moonjam er man garanteret en koncert fuld af spilleglæde og alle de gode sange, som publikum elsker at synge med på. I front finder du stadig de to Kærså-brødre, Morten og Rasmus, sammen med Bobby Ricketts og Maibrit Olesen. Ved højtalerne er du sikret genhør med hits som ”Gennem ild og vand”, ”Shaida” og ”Bag de blå bjerge.” Fællessang er en garanti.

Lokale bands på scenen

Shortest Straw spiller med egne ord ”svedig rock & rul, samt alt den ægte musik, du bare bliver nødt til at skråle med på, eller danse til så fødderne gløder.”

Dan & Koch er to erfarne musikere, der med deres akustiske guitarer formår at fange publikum med al den gode musik, vi kender. Og har du et ønske, får du det måske opfyldt.

Endelig kan publikum opleve trekløveret ”Sømænd På Spil,” der leverer gyngende, swingende sømandssange og evergreens når de vandrer rundt mellem publikum.