Grundfos-ikonet Niels Due Jensen blev i 2013 udnævnt til Viborg Kommunes første æresborger. Lørdag den 29. september 2018 får han en plads i byen opkaldt efter sig.

Niels Due Jensen er tidligere koncernchef for den verdensomspændende pumpevirksomhed Grundfos og tidligere bestyrelsesformand for koncernen og for fonden, der e

jer størstedelen af Grundfos. Han blev i 2013 udnævnt til Viborg Kommunes første æresborger. Nu følges hæderen op med, at han får en plads i sin hjemby Bjerringbro opkaldt efter sig. Det sker ved en festlig navngivning af pladsen lørdag den 29. september 2018.

Unik betydning for Bjerringbro

Viborg Kommunes borgmester Ulrik Wilbek er glad for, at Viborg Kommune opkalder

en plads midt i Bjerringbro efter Niels Due Jensen:

– Niels Due Jensen er en mand, der har haft en helt unik betydning for Grundfos, Bjerringbro, Viborg Kommune, ja for hele Danmarks erhvervsliv. Det var derfor helt på sin plads, at Viborg Kommune i 2013 hædrede ham som Kommunens første æresborger. Og det erderfor helt naturligt, at Viborg Kommune følger udnævnelsen op med at opkalde en plads i hans hjemby efter ham, siger han.

 

Morgenmad til de første 300

Navngivningen foregår lørdag den 29. september 2018 kl. 09.00 – 12.00 ved et offentligt arrangement i Byhaven i Bjerringbro.

Indvielsen af pladsen markeres med taler af borgmester Ulrik Wilbek og æresborger Niels Due Jensen. Desuden er der rundstykker og kaffe til de første 300 deltagere samt musik og aktiviteter for børnene.

Navngivningen arrangeres af Viborg Kommune i samarbejde med Bjerringbro Byforum. Bychef Lars Christiansen, Bjerringbro Byforum er konferencier.

Se invitationen til navngivningen på viborg.dk/nielsduejensen

Øverste foto: Bjerringbro Avis

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment