Første deadline for at melde ind omkring deltagelse i Bjerringbros nye kulturuge nærmer sig, og allerede nu kan Bychef Lars Christiansen konkludere, at 2019-ugen har potentiale til at blive en kæmpe succes.

“Allerede nu har vi 25 personer fra forskellige foreninger og kulturaktører, der har meldt ind, at de har en god idé og gerne vil deltage i arrangørgruppen,” siger Lars Christiansen.

Det antal er både han og Dagny Vistisen, forkvinde for Byforums udvalg for Kultur, Undervisning og Kirke, mere end almindelig godt tilfredse med.

“Vi er positivt overraskede over den store interesse for Kulturugen. Allerede på formødet var der stor opbakning til arrangementet, og jeg er sikker på, at der kommer flere til,” siger Dagny Vistisen.

Flere er velkomne

Hun fortæller, at der stadig er mulighed for at foreninger eller kulturarrangører kan deltage i arrangemenet.

“Af hensyn til planlægningen vil vi gerne have en tilbagemelding i denne uge, men man behøver ikke vide, hvad man vil deltage med. Det taler vi om på det første arrangørmøde midt i januar,” siger Dagny Vistisen.

Bychef Lars Christiansen oplyser, at der allerede nu er en bunke idéer uden ejermand, så der er masser af muligheder for at deltage i kulturfestivalen, hvis man bare har tiden og lysten til det.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment