Jeg rejste over sø og land… vi kender alle teksten til børnesangen om at besøge hoppeland, klappeland, trampeland osv. Og i år er det så Bjerringbro-land, at du rejser til.

Eller retter – i stedet for dig, er det en lille nisse, der rejser. For Bjerringbro Byforum Detail har nemlig taget udgangspunkt i den kendte børnesang i forbindelse med den første Facebook-julekalender nogensinde for detailhandlen i Bjerringbro.

Gavekort på 200 kroner

Nissen rejser nemlig rundt hver eneste dag rundt i blandt andet Bjerringbros forretninger. Hver dag et nyt sted, og så er det op til Facebook-brugerne at gætte, hvor nissen har gemt sig i dag.

Og gætter man rigtigt, deltager man samtidig i lodtrækningen om et gavekort til Bjerringbros butikker på 200 kroner.

“Vi har gjort det en anelse svært ved at sløre baggrunden, så folk skal da kende en anelse til Bjerringbros butikker, for at gætte rigtigt,” siger bychef Lars Christiansen, der har stået bag konkurrencen.

Om det er svært eller ej er op til den enkelte, men i skrivende stund er der vist kun gættet forkert en enkelt eller to gange ud af de hundredvis af gæt, der hver dag kommer ind på Details Facebook-side.

Kig forbi indtil jul

Vil du også deltage, skal du bare gå en tur forbi Facebook-siden hver dag indtil juleaftensdag. Nissen dukker op klokken 9 og vinderen trækkes ud næste morgen klokken mellem 8 og 8.30.

Besøg Facebook-siden her: https://www.facebook.com/bjerringbrohandel

“Der er ingen krav om, at man skal like eller følge Facebook-siden, men kan du lide, hvad du ser, så er du naturligvis meget velkommen til at like vores side,” siger Lars Christiansen.