To koncerter er planlagt og yderligere en håndfuld er i støbeskeen, når Bjerringbro Byforum og Bjerringbro Idræts- og Kulturcenter inviterer til gratis koncerter på hverdags-aftner på Niels Due Jensens Plads, NDJP.

Koncerterne er en del af corona-genstarten, som Byforum har fået støtte til fra Viborg Kommune.

De to første koncerter finder sted 17. og 24. juni. Begge aftner begynder koncerterne 19.30, og arrangementerne forventes at være færdige senest klokken 21.

“Vi synes det kunne være super hyggeligt at mødes på pladsen og nyde noget godt musik en hverdagsaften, og i så god tid, at folk kan nå at komme hjem til aftenkaffen. Det handler ikke om fest og farver, men om fællesskab og hyggeligt samvær,” siger bychef Lars Christiansen.

California indleder

Han fortæller, at man i hvert fald til de fleste koncerter vil hyre lokale musikere.

“De har også været ramt af corona-nedlukningerne. Så hvis vi kan give dem en økonomisk håndsrækning ved at hyre dem ind lokalt, så synes vi at det hele går op i en højere helhed,” siger bychefen.

Den første koncert den 17. juni bliver med dansebandet “California”, der har specialiseret sig i at spille alle de kendte sange, som vi kan synge med på og elsker at danse til.

California spiller normalt til fester, men denne gang bliver det altså foran et siddende publikum på grund af corona.

Toner af Guld

Den anden koncert bliver med den lokale duo “Toner af Guld” med Helle og Dynes Skovkjær.

“Toner af Guld” byder velkommen i en stemningsmelodi med et touch af Wien. Publikum kan glæde sig til en operette-kavalkade med melodier fra Sommer i Tyrol, Den glade Enke, Mød mig på Cassiopeia, Valsedrømme og mange flere.

Dertil lystige melodier fra den danske films guldalder. Endelig bliver der også plads til nogle ægte wienermelodier, som publikum kan nynne med på og vugge i valsetakt til.