Bjerringbro har et rigt foreningsliv

Hvad enten du er til bordtennis, musik, fodbold, spejderliv, BMX eller noget helt sjette, så er der en god chance for, at du finder en forening, der lige passer dig her i Bjerringbro.

Byen har et meget varieret foreningsliv både for voksne og for børn, og du kan måske endda blive inspireret til at prøve noget nyt.

Foreningslivet samles særligt to steder i byen, nemlig på Enggården og i Bjerringbro Idræts- og Kulturcenter. Men derudover kan du møde lokale foreninger på Stationen, i Gudenåhuset og såmænd i Gudenåen.

Livet er skønt i Bjerringbro

Støt foreninger som bakker op

En fælles tro på, at kun sammen kan vi løfte Bjerringbro og gøre byen stærkere har fået en række foreninger til at melde sig ind i Bjerringbro Byforum og dermed støtte udviklingen af deres by. Vi er taknemmelige over opbakningen og opfordrer dig til at støtte dem, der støtter din by.

Bjerringbro Idræts- og Kulturcenter

Ingen andre steder i Viborg Kommune findes et sted som Bjerringbro Idræts- og Kulturcenter. Vi ved godt, at vi praler, men når der er grund til det, så er det også ok. Centeret er meget mere end en idrætshal. Det er centrum for mange forskellige foreninger, svømmehal, saunagus og meget mere. Se bare efter selv.

Et bredt udvalg på Enggården

Den tidligere kommunale fritidsklub på Enggården i Bjerringbro har gennem årene udviklet sig til et sandt mekka for flere af byens foreninger. Her kan spilles petanque, køres BMX, væves, dyrkes gymnastik og meget andet. Desværre har Enggården ikke en hjemmeside med en oversigt over stedets foreninger. Men læs her en artikel fra Viborg Stifts Folkeblad om stedet.