En bedre benyttelse af byens rum og malede stole gennem Bjerringbro.

Idéerne boblede som altid, da Bjerringbro Byforum Kultur tirsdag den 14. januar holdt det første og dermed indledende arrangørmøde for de kulturaktører, der kan have lyst til at deltage i årets udgave af Bjerringbro Kulturfestival.

Omkring 25 aktører var mødt op for at deltage i mødet, hvor de fik generel information om festivalen og præsentation af styregruppen. Derudover deltog de i to mini-workshops, hvor kulturfolket fik mulighed for at komme med forslag til den praktiske afvikling af festivalen samt til de mange forskellige arrangementer, som festivalen byder på.

Du kan nå det endnu

De inviterede var kulturaktører, der allerede står på listen over potentielle deltagere fra sidste års kulturfestival. Men det er ikke en lukket klub, understreger Dagny Vistisen, der er formand for Byforums Kulturudvalg.

“Alle, der arbejder med kultur, har mulighed for at være med. En af de gode ting ved Bjerringbro Kulturfestival er, at det er en begivenhed med stor bredde,” siger Dagny Vistisen.

Så har du lyst til at deltage, så skriv til Dagny på kultur@bjerringbro.dk

Tidsplan

Bjerringbro Kulturfestival afvikles i perioden fra 5. til 14. juni. Og indtil da er der planlagt 4 arrangørmøder. Tidsplanen ser således ud:

Dato Emne
14/1 Styregruppemøde 1

Arrangørmøde 1

4/2 Arrangørmøde 2
3/3 Arrangørmøde 3

Præsentation af foreløbigt program

31/3 Arrangørmøde 4

Præsentation af endeligt program

1/5 Programmet offentliggøres
26./27. maj Kulturavis i samarbejde med Lions
5/6-14/6 Bjerringbro Kulturfestival 2020

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment