I Bjerringbro tjener vi pengene

Bjerringbro er en erhvervsmæssig stærk by, der trækker mere end gennemsnittet i Viborg Kommune.

I Bjerringbro findes 12 procent af arbejdspladserne i Viborg Kommune, og det selv om byen “kun” udgør cirka syv procent af kommunens indbyggertal.

Forrest er naturligvis verdens førende virksomhed når det handler om vand, nemlig Grundfos, men Bjerringbro er meget mere end det. Bjerringbro er en blomstrende erhvervsby med et hav af små, mellemstore og store virksomheder.

18 procent af kommunens virksomheder med flere end 50 ansatte ligger således også i Bjerringbro. Så der er nok også et arbejde til dig 🙂

Profiler din virksomhed i Bjerringbro

Som medlem af Bjerringbro Byforum Erhverv, hjælper vi dig med at vise resten af verden, at du bakker op om dine medarbejderes hjemby. Samtidig kan du møde andre erhvervsdrivende i Bjerringbro Erhvervsnetværk

Støt dem, der støtter Bjerringbro!

Se de virksomheder, der tager ansvar

Mange virksomheder tager et medansvar for at udvikle Bjerringbro-egnen, så det bliver et endnu mere attraktivt sted at bo, leve og drive virksomhed.

Som en naturlig del af virksomhedernes sociale ansvar bakker erhvervslivet op om Bjerringbro Byforum for derigennem at sikre, at den økonomiske støtte bliver brugt bedst mulig.

Byforum er CSR

Støt dit lokalsamfund

Moderne virksomheder engagerer sig i det omgivende samfund gennem CSR. I Bjerringbro kan det ske gennem et medlemsskab af Bjerringbro Byforum Erhverv.

Erhvervs netværk

2-3 møder om året

Som medlem af Byforum Erhverv, er du automatisk medlem af Bjerringbro Erhvervsnetværk. Her kan du lære andre erhvervsfolk at kende og præsentere din virksomhed.

Vi står sammen

Meld din virksomhed ind

Vi står stærkere, når vi står sammen. Det gælder også for Bjerringbros erhvervsliv. Både gennem netværk og når det handler om at udvikle vores by.

Seneste nyheder om Byforum Erhverv