fbpx

TURISME

Med sin placering i Gudenådalen er Bjerringbro-området et fantastisk og udfordrende område for turisten, der ønsker en ferie i bevægelse.

Tag vandreturen på Trækstien, der i gamle dage blev brugt til at trække pramme med varer på Gudenåen. I dag en naturskøn vandrerute på 70 km fra Randers til Silkeborg. Helt så langt behøver du dog ikke at gå, for her i Bjerringbro er cirka 4 km af stien blevet fæstnet og giver en forbedret vandreoplevelse fra Bjerringbro til Kjællinghøl.

Er du til naturoplevelser på vandet, så byder Gudenåens vand på masser af oplevelser. Lej en kano og sejl lige så langt du har tid og lyst til i Gudenåsystemet – og overnat her i Bjerringbro. Lige midt i byen, tæt på indkøbsmuligheder og alligevel naturskønt.

Mountainbike-ferien kan du også holde i Bjerringbro. Vi har masser af skove, stigninger og sjove oplevelser i området omkring Bjerringbro.

Vi vover at sige, at Bjerringbro er helt unik med naturoplevelser midt i byen og udenfor – til alle sider og alle tider.

Vil du blive klogere kan du besøge Danmarks største stadige aktive vandkraftværk, Tangeværket, lidt uden for byen ved landsbyen Tange. Her kan du samtidig lære meget mere om energi gennem tiderne på Energimuseet, der ligger lige ved siden af Tangeværket.

Bjerringbro – et besøg værd!