Med en udgave af denne uges Bjerringbro Avis i hånden er du godt på vej til at deltage i konkurrencen om gavekort og juleænder udloddet af Bjerringbro Byforum

Klipper du med en saks i december kan du udover julehjerter og kræmmerhuse også være godt på vej til at vinde et gavekort på op til 5.000 kroner til Bjerringbros butikker.

I hvert fald har Bjerringbro Byforum Detail sat gang i en helt ny konkurrence, der både skal aktivere borgerne og lokke flere mennesker i gågaden om søndagen i december måned.

Juleklip i avisen

 

Kort fortalt skal du i denne uges udgave af Bjerringbro Avis finde Byforums annonce for julekonkurrencen, udfylde kuponen i bunden og aflevere den enten hos os på Bjerringbro Avis eller hos Skydt Tøj/Skoringen, Anni Thing, Slagter John, Eliza samt Spar senest på lørdag klokken 12.

Derefter skal du møde op i Bjerringbros gågade på søndag klokken 13, hvor ugens vindere af konkurrencen udtrækkes.

Modtager du ikke Bjerringbro Avis, kan du hente en avis ved ugeavisens kontor i Torvegade.

Præmier to søndage

I alt trækkes der på søndag lod om tre gavekort af henholdsvis 5000, 3000 og 1000 kroner. Derudover trækkes der lod om fem ferske juleænder fra Slagter John. I alt udloddes der søndag præmier for mere end 10.000 kroner, og det samme sker næste søndag.

”Vi håber, at vi med konkurrencen dels kan hjælpe nogle mennesker med at få bedre råd til at købe julegaver, og dels kan sætte fokus på det vigtige i, at vi alle bakker op om den lokale detailhandel i Bjerringbro,” siger bychef Lars Christiansen.

Personligt fremmøde

For at få borgerne i gågaden de to særlige åbnings-søndage før jul, har Byforum indlagt en særlig klausul i konkurrencen.

”Hver person kan deltage med én kupon, men kun hvis personen også selv møder op i gågaden. Man kan altså ikke sende sin mand ned for at repræsentere fire kuponer for ham selv, fruen og de to børn. I så fald er det kun ham, der kan vinde,” siger Lars Christiansen.

Bychefen understreger, at hvis en vinder udtrækkes, som ikke er personligt til stede, så bliver der trukket lod på ny.

Julekonkurrencens tre regler

Der er tre simple regler du skal overholde, hvis du vil deltage i Byforums store julekonkurrence:

  • Kuponen fra Bjerringbro Avis skal indleveres senest lørdag den 10/12 klokken 12.
  • Du SKAL være til stede i gågaden søndag den 11/12 klokken 13. Du må IKKE sende en afløser!
  • Kun én kupon pr. person