Netværk giver inspiration, nye idéer og nye muligheder – derfor står Byforum bag netværk for erhvervsliv og detailhandel

Når erhvervsfolk kender hinanden, så har de også nemmere ved at løfte røret og drøfte en god idé med hinanden.

Sådan lyder filosofien bag det netværk, som Bjerringbro Byforum har startet for byens erhvervsliv og detailhandel.

En gang om måneden mødes medlemmerne af netværket på BASE Business Bjerringbro, hvor de får ny inspiration og tid til at lære hinanden at kende.

Vitaminer til hovedet

Og netværk er vigtigt for en virksomhedsleder, siger Henrik Larsen, der er formand for Bjerringbro Byforums erhvervsudvalg.

-”Jeg ved selv, hvor vigtigt det er – trods en travl hverdag – at møde andre virksomhedsledere. Det giver inspiration, nye idéer og nye muligheder,” siger Henrik Larsen, der til daglig er CEO hos KSN Industri A/S.

Alle netværksmøder vil være bygget op over en skabelon, der sikrer, at der udover netværk og hyggeligt samvær også fyldes erhvervs-vitaminer i hovederne på deltagerne.

Derfor vil der være en oplægsholder på alle møder, som vil inspirere til den videre samtale mellem netværkerne.

Gavner virksomhederne

En af hovedkræfterne bag netværket er Karoline Lynggaard, der til daglig er direktør hos BASE Business Bjerringbro. Hun har stået for at sammensætte netværksmøderne og lave aftaler med de oplægsholdere, der deltager.

”Hos BASE Business oplever jeg, hvor betydningsfuldt det er for vores virksomheder, at ejerne kender hinanden. Netværk giver nye kunder og ny inspiration, hvilket er til gavn for både virksomhederne og Bjerringbro,” siger Karoline Lynggaard.

Netværk nødvendigt

Hun opfordrer derfor kraftigt byens virksomheder til at deltage.

”Hvis jeg stod med en virksomhed, ville jeg slet ikke overveje at drive den uden deltagelse i netværk. Og da slet ikke, hvis den var nystartet,” siger Karoline Lynggaard.

Alle virksomheder kan deltage i netværksmøderne, og deltagelse er gratis for alle erhvervs- og detailmedlemmer af Bjerringbro Byforum.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment