Juletid blev flyttetid for Bjerringbro Byforums to deltidsansatte, bychef Lars Christiansen og kontorassistent Linda Østergaard.

De to måtte i løbet af december pakke kontoret på BASE Business Bjerringbro ned og i stedet pakke flyttekasserne ud igen i den gamle Tattoo-shop på Nørregade 6B.

Linda Østergaard retter skrivebordet ind efter flytning til Nørregade.

Baggrunden for flytningen er, at Viborg Kommune og Grundfos har besluttet at lukke BASE Business Bjerringbro som kontorlokaler, og i øjeblikket afsøges muligheden for at bygningerne i stedet kan bruges til Bjerringbro Skole.

“De færreste nyder vel at flytte, men jeg synes der er nogle store muligheder i den her flytning. Vi kommer helt tæt på byens detailhandel og med vindue og indgangsdør ud til Torvet er vi tilgængelige for byens borgere, der måtte have behov for at kontakte Bjerringbro Byforum,” siger bychef Lars Christiansen.

Selv om alle papkasser, borde, reoler mv. er flyttet – og arbejdet er gået i gang igen – så går der alligevel nogle uger, før Byforums bykontor er helt på plads.

“Nu skal vi lige overstå juleferien, men når vi er helt klar, er planen at holde et lille åbent hus for vores medlemmer og indbyde potentielle nye medlemmer til at kigge ind til at snak om, alt det Byforum rent faktisk går og laver,” siger Lars Christiansen.

Byforums nye adresse er Nørregade 6B, Bjerringbro.