Den bedste gave du kan gi’

Et gavekort til Bjerringbros butikker åbner for en verden af indkøbsmuligheder, der passer perfekt til modtageren af den skønne gave!

Hvad enten det er fødselsdag, konfirmation, bryllup eller blot en lille ting som tak for invitationen, er et gavekort til Bjerringbro den bedste gave, du kan gi’.

20 af byens butikker tager imod gavekortet, der gælder i 3 år og kan fås på lige præcis det beløb, du ønsker.

Bemærk: Gebyr på kr. 10,- ved køb af gavekortet

KØB DIT GAVEKORT HER

SuperBrugsen Bjerringbro

Tag kontakt ved pakkeudleveringen for køb af gavekort.

Her kan du bruge gavekortet

Når du køber et gavekort til en af Bjerringbros butikker, så er du med til at bakke op om dit lokalsamfund. Med gavekortet slår du endda to fluer med ét smæk: Dels giver du en super gave, der kan bruges mange forskellige steder i Bjerringbro, og dels bakker du op om dine lokale butikker ved at sikre, at handlen bliver foretaget i Bjerringbro.

Når du klikker på knappen får du en liste over alle de butikker, der tager imod byens gavekort.

Se din saldo

Der er to måder, du kan kontrollere din saldo på.

Først skal du vende dit gavekort om. Hvis der er en QR-kode (en firkant med sorte og hvide firkanter indeni) så skal du blot bruge din telefons kamera og scanne koden. Så får du et link til kortets saldo-side.

Hvis ikke kortet har en saldo, skal du blot trykke på nedenstående knap for at se din saldo. Denne knap kan også bruges, hvis der er en QR-kode på kortet.