En forening hvor der sker noget.

Det er den oplevelse man står tilbage med, efter generalforsamlingen i Bjerringbro Byforum torsdag aften.

Her aflagde formand Henrik Larsen foreningens første beretning, og det var en beretning fuld af aktiviteter og planer for fremtiden.

Blandt andet står foreningen og byen over for et kæmpe projekt med den masterplan, der nu skal udarbejdes og igangsættes i byen.

“Bjerringbro Byforum er en naturlig del af denne udvikling og har derfor også fået en central placering i Bjerringbrorådet. Vi glæder os til at indgå i arbejdet, og noterer med tilfredshed, at borgmester Ulrik Wilbek har sat sig for bordenden – hvilket vi ser som en garanti for, at Viborg Kommune har mange penge med og er parate til at tænke stort,” sagde Henrik Larsen

Derudover kunne han fortælle, at Byforum ud over ansættelsen af en ny bychef også har mange jern i ilden: En familiedag, prøv en sport-dag, kulturuge, mad og kunstmarked, musik i midtbyen, udvikling af open-by-nights. samarbejde med Viborgegnens Erhvervsråd, nytårskur, udvikling af å-området og en gentækning af anvendelse af stationsbygningen.

 

Det tegner godt for Bjerringbro

Den lange liste imponerede advokat Jens Egsgaard, der var generalforsamlingens dirigent.

“Når jeg tænker på, hvor kort tid I har haft til at arbejde med alt det her, så er I virkelig nået langt. Hvis det bliver kendetegnende for det fremtidige samarbejde, så tegner det rigtigt godt for Bjerringbro,” sagde Jens Egsgaard.

Formandens beretning blev sammen med regnskab og budget vedtaget af de cirka 20 mennesker, der var mødt op til generalforsamlingen. De valgte også Revisionsfirmaet Jørgen Løbner ApS som revisor for foreningen.

Efter generalforsamlingen præsenterede foreningens fem udvalgsformænd det arbejde, der laves i foreningens udvalg.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment