En rekreativ perle på vej i Bjerringbro

I disse år forvandles det grønne område ved Gudenåen i hjertet af Bjerringbro til en rekreativ perle. Efter i mange år at have huset teltplads og boldbane har gravemaskinerne lavet små søer, stier og en dæmning, så området ikke oversvømmes i vinterhalvåret.

Når arbejdet er helt færdigt, står området klar til offentligheden med å-bad, sauna, madpakkehus, rekreative arealer og en eventplads, hvor det årlige Gudenåløb afvikles fra.

Samtidig får Bjerringbros yderst populære is-vogn “Isfuglen” en fætter i form af en fast is- og kaffe-bod ved Outdoor Bjerringbro. Så glæd dig til lækre is og badehygge i hjertet af Bjerringbro.

Arbejdet gik i gang i foråret 2022 og forventes færdig i 2024.

Her kan du spise is, bade, spise din medbragte mad eller grille frokosten med familien

Se designmanualen

Er du interesseret I at se nærmere på projektet ved Gudenåen, så kan du finde flere oplysninger i den designmanual, som følgegruppen bag projektet har fået udarbejdet.

Du skal dog være opmærksom på, at ikke alt i manualen kommer med i det færdige projekt. Eksempelvis kan det være nødvendigt at finde besparelser undervejs, og det kan få en betydning for projektets udformning.

Det er LabLand Architects, som står bag den arkitektoniske udformning af pladsen

Blåt liv ved Gudenåen

Kajak, Stand-Up-Paddle, svømning og andre vandaktiviteter skal være en integreret del af Bjerringbros nye Å-Promenade.

Under paraplyen “Blåt Liv ved Gudenåen” inviterer Bjerringbro Byforum senere på året til informationsmøde om projektet, som vi håber DU har lyst til at være en del af.

I september 2021 holdt vi et indledende arrangement, der var rigtigt godt besøgt. Du kan se billederne ved at klikke på knappen.

Hver dag kan du se et fremskridt ved åen